facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down

MoP i Skara - ett tryggt gymnasieval

Om oss

Efter 15 år – dags för det stora klivet!
2002 var året då jag var med och startade Music & Production. Sedan dess har vi fått se många fantastiska elever växa som individer och utvecklas inom sina intresseområden – och vi har förstås själva lärt oss otroligt mycket av våra elever. Att fått vara med och skapa detta musikgymnasium har varit en fantastisk resa , men nu är det dags för ett jättekliv framåt.

2017 innebär en ny tideräkning för MoP. Vi blir en egen fristående gymnasieskola med musiken i centrum, med möjligheter att göra så mycket mer – och att lägga till det vi har saknat tidigare, för att skapa den perfekta skolan.

Nu är det vi, Olinsgymnasiet, som driver MoP. I fantastiska, inspirerande lokaler och med erfarna, engagerade lärare jobbar vi stenhårt för att din gymnasietid ska bli en upplevelse för livet.

Målen når vi genom att satsa på kvalitet före kvantitet – varje år tar vi in 24 elever. 24 elever som får unika förutsättningar att skapa sin egen framtid i en stimulerande miljö. Kanske blir du en av dem?

Kom gärna och hälsa på när du funderar på ditt gymnasieval, kontakta oss för att boka ett besök.

MoP är det Estetiska Programmet musik och hör till friskolan Olinsgymnasiet i Skara. Huvudman för utbildningen är Olinsgymnasiet i Skara AB.

Kristian Wejshag

kolla vad gamla mop-elever gör idag

unik möjlighet till utökade kurser

Här på MoP har du möjlighet att utöka studierna och skaffa meritpoäng med Engelska 7, moderna språk steg 3, 4 och 5 samt Matematik 2b.

kontakta oss

Olinsgymnasiet i Skara AB, Org nr. 556999-8932
Postadress: Box 45, 532 21 Skara
Besöksadress: Olinsgymnasiet, Klostergatan 8, Skara
Tel: 0511 – 168 00
epost: info@olinsgymnasiet.se

om något inte känns bra

Här kan du lämna synpunkter och läsa mer om vår likabehandlingsplan.